Billede-Mirjam-dot-aarhus

Når historien tager en ny drejning

Efter 5 år er virksomheden i 2020 blevet overtaget af Mirjam Jørgensen. Dette giver Pia og Ulrik mulighed for at fokusere på nye udfordringer. Mirjam, Pia og Ulrik har kendt hinanden igennem flere år, og derfor kunne Pia og Ulrik ikke have set en bedre løsning for virksomheden.

For dot aarhus betyder det at virksomheden fortsætter i deres ånd, og giver os alle muligheden for fortsat at købe de mange skønne og funktionelle produkter til det moderne hjem.

En ny begyndelse

Mirjam har altid elsket indretning, og har i mange år haft en forkærlighed for træ og det naturlige look. Så da muligheden for at overtage en attraktiv produktionsvirksomhed bød sig, var dette en god mulighed for Mirjam til at få lov til at være kreativ på en ny måde. 

Lidt om mig

Mirjam er uddannet salgsassistent, men har igennem de seneste år fået god erfaring med online markedsføring og en god forståelse for danske upcoming virksomheder. Dette igennem flere års interesse indenfor området. Hendes mand, Lars er uddannet inden for IT, med en bred viden og stor erfaring indenfor opsætning af webshop, cloud, m.m.

Sammen udgør de et fantastisk team med flere gode kompetencer til at drive dot aarhus videre. Sammen er vores mission at gøre virksomheden endnu mere attraktiv og fortsat skabe produkter, som er funktionel og fremstår attraktiv i det moderne hjem.

dot aarhus tidslinje: 2014-2020

PERFECTION IS ACHIEVED…

NOT WHEN THERE IS NOTHING MORE TO ADD, BUT WHEN THERE IS NOTHING LEFT TO TAKE AWAY.

Pia og Ulrik er de kreative hjerner og problemknuserne bag dot aarhus. Produkterne er opstået ud fra idéen om at løse dagligdags udfordringer, som f.eks. hvor ligger man sine briller sikkert, så man altid kan finde dem igen. Hvor opbevarer man sine fine fingerringe, så de ikke ender glemt på bunden af smykkeskrinet. Eller hvor skal manden gøre af sit lækre armbåndsur når han skal i bad… Det løser Nosey, Keeper og Time-off fra dot aarhus på smukkeste vis.

​Vi elsker træ og vi elsker design, men det lå alligevel ikke i kortene, at vi skulle blive designere. Vi startede vores forhold med et professionelt samarbejde, og vi synes begge det giver mening at lande der igen, selvom der i mellemtiden er opstået en familie der også får tid og plads” – Pia

Ulrik har altid været kreativ, men indtil for et par år siden, kun med at tegne. Da en kammerat afleverede en drejebænk i værkstedet, blev lysten til at arbejde videre med sine skitser vakt og efter et par uger i værkstedet kom de første produkter op fra kælderen. dot aarhus’ design er på samme tid maskulint og elegant, hvilket vidner om det samarbejde der foregår mellem Pia og Ulrik. Designprocessen starter hos Ulrik og slutter hos Pia.

dot aarhus’ design er tro mod den nordiske stil, men alligevel med et tvist. Missionen er at skabe design der holder, giver mening og har funktion.

pia-ulrik-begge
produktion-dot-aarhus
Formland-2016-001

Starten på en smuk historie

Det hele starter rigtigt i februar, da vi for første gang udstiller på Formland designfair, blandt 90 andre upcomming designere. Vi får her kontakt til en masse spændende mennesker og flere aftaler bliver lavet. Da vi kommer på Formland igen til august, er det bl.a. for at mødes med en indkøber fra MoMa designstore, dette resultere i en kontrakt med den amerikanske design-gigant og vi har fortsat vores vare i The Museum of Modern Arts tre butikker på Manhattan.

Inden det for alvor begyndte

Ulrik har altid været kreativ, men indtil for et par år siden, kun med at tegne. Da en kammerat afleverede en drejebænk i værkstedet, blev lysten til at arbejde videre med sine skitser vakt og efter et par uger i værkstedet kom de første produkter op fra kælderen​.