PERFECTION IS ACHIEVED NOT WHEN THERE IS NOTHING MORE TO ADD, BUT WHEN THERE IS NOTHING LEFT TO TAKE AWAY.

Pia og Ulrik er de kreative hjerner og problemknuserne bag dot aarhus. Produkterne er opstået ud fra idéen om at løse dagligdags udfordringer, som f.eks. hvor ligger man sine briller sikkert, så man altid kan finde dem igen. Hvor opbevarer man sine fine fingerringe, så de ikke ender glemt på bunden af smykkeskrinet. Eller hvor skal manden gøre af sit lækre armbåndsur når han skal i bad… Det løser Nosey, Keeper og Time-off fra dot aarhus på smukkeste vis.

​Vi elsker træ og vi elsker design, men det lå alligevel ikke i kortene, at vi skulle blive designere. Vi startede vores forhold med et professionelt samarbejde, og vi synes begge det giver mening at lande der igen, selvom der i mellemtiden er opstået en familie der også får tid og plads” – Pia

Ulrik har altid været kreativ, men indtil for et par år siden, kun med at tegne. Da en kammerat afleverede en drejebænk i værkstedet, blev lysten til at arbejde videre med sine skitser vakt og efter et par uger i værkstedet kom de første produkter op fra kælderen. dot aarhus’ design er på samme tid maskulint og elegant, hvilket vidner om det samarbejde der foregår mellem Pia og Ulrik. Designprocessen starter hos Ulrik og slutter hos Pia.

dot aarhus’ design er tro mod den nordiske stil, men alligevel med et tvist. Missionen er at skabe design der holder, giver mening og har funktion.

drejebænk historie dot aarhus
nordic buz formland historie dot aarhus

Historien

Det hele starter rigtigt i februar, da vi for første gang udstiller på Formland designfair, blandt 90 andre upcomming designere. Vi får her kontakt til en masse spændende mennesker og flere aftaler bliver lavet. Da vi kommer på Formland igen til august, er det bl.a. for at mødes med en indkøber fra MoMa designstore, dette resultere i en kontrakt med den amerikanske design-gigant og vi har fortsat vores vare i The Museum of Modern Arts tre butikker på Manhattan.

Inden det for alvor begyndte

Ulrik har altid været kreativ, men indtil for et par år siden, kun med at tegne. Da en kammerat afleverede en drejebænk i værkstedet, blev lysten til at arbejde videre med sine skitser vakt og efter et par uger i værkstedet kom de første produkter op fra kælderen​.

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

   Følg os gerne på de sociale medier

Instagram has returned invalid data.