Vinduesudstilling

Trænger vinduerne til en ny udstilling?

Til dig som indretter og søger inspiration til en ny vinduesudstilling eller indretning af butik, samt erhvervslokaler. Har du et ønske om at støtte lokalsamfundet, kreative danske designere eller blot skabe en udstilling som tiltrækker opmærksomhed og inspirere mulige kunder som går forbi din vinduesudstilling.

Længere nede finder du: 5 tips til dig som skal lave en ny vinduesudstilling

Produkter som kan bruges i din vinduesudstilling eller indretning af butik

Uanset om du søger efter nye produkter til dine vinduer, til indretning af butik eller til erhvervslokaler. Små eller store opgaver, så har vi flere gode råd til at skabe en rød tråd og overskuelig indretning.

Vores designs er skabt til at fungere funktionelt i en travl hverdag, udvalget gør det muligt at du ikke hele tiden skal søge efter nye varer, men finder flere relevante produkter til god indretning samme sted. Vores produkter kan bruges til at udstille både briller og smykker på en dekorativ måde. Perfekt til både optikeren, smykkeforretninger, og meget mere. 

Nyt syn herning - indretning - dansk design - nosey brilleholder - dot aarhus
Wichmann optik - nosey - brilleholder - vinduesudstilling - dansk design - dot aarhus
Wickmann optik - optiker - vinduesudstilling - danish design - indretning - dot aarhus - nosey
Nosey brilleholder - wichmann optik - danish design - dot aarhus - vinduesudstilling
Nyt syn herning - brilleholder - optiker - vinduesudstilling - indretning - dot aarhus

5 tips til dig som skal lave en ny vinduesudstilling

Når vinduerne skal indrettes på ny, kan det være rart med inspiration, gode råd til at skabe en attraktiv og fangende vinduesudstilling indenfor alle brancher. Måske søger I, som virksomhed inspiration til at klare opgaven selv selv, eller arbejder du som stylist og blot søger nye designs til dine opgaver. 

Vi vil her komme med vores 5 tips til at skabe en fangende udstilling, uanset om det er til vinduerne, din butiksindretning eller erhvervslokaler.

(1) Sælg varen allerede i vinduet

Vinduerne i din butik er det første kunderne ser, det er her de for det første indtryk af din butik. Derfor anbefaler vi at du udnytter dit butiksvindue til at skabe blikfang og opmærksomhed. Vinduet skal hurtigt kunne fortælle kunden hvad de kan købe hos dig og gerne skabe en positiv følelse og stemning.

Dekorationen kan opstilles på flere måder, men det vigtigste er at det hele harmonerer flot sammen og at skabe en mindeværdig oplevelse. Så vær ikke bange for at gøre det anderledes og bruge materialer eller farver som står ud.

Din udstilling skal være fangende. Brug gerne nogle farver eller materialer som skaber blikfang. Ligeledes kan du skabe blikfang ved at bruge folie med citater, som går i spænd med dit produkt.

(2) Rene butiksvinduer

Det er utrolig vigtigt at du sikrer rene butiksvinduer, dette er det første kunden ser og skal gerne harmonere med det som kunden vil opleve når de slår dørene op. Så sørg for nypudsede vinduer, da dette kan gøre en stor forskel for din butik og “vinduesshopperne”.

(3) Materiale

Materialer kan på mange måder gøre meget. Med farverigt materiale som plastik og andet kan du skabe en stemning fuld af sommer og sol. Med materiale som egetræ og valnød, kan du skabe en mere rustik indretning eller en stemning af efterår, forår og vinter, alt efter opsætningen. For dig handler det blot om at vælge det materiale, som du synes harmonere bedst til jeres produkter.

(4) Helt enkelt

Hold det enkelt! Lad fortsat jeres produkter være i fokus, man skal ikke være i tvivl om hvad der er jeres og hvad der er udstilling. Et vindue kan hurtigt blive for fyldt og derfor anbefaler vi at du holder det helt enkelt og skaber en overskuelig indretning.

(5) Alt er muligt

Tænk ud af boksen! Om du ønsker at bruge naturen som inspiration eller folie på vinduet, så er alt muligt. Det handler blot om at finde de løsninger som passer bedst til jeres butiksindretning. Sæt dig ned og tænkt ud af boksen, skriv noter om hvad du synes inspirere dig og hvad du synes er in lige nu. Det kan være materialer, farver og citater.

Lad dig også gerne inspirere online og via de sociale medier. Der findes mange dygtige stylister, som formår at skabe en mindeværdig oplevelse og måske næsten ny butik med få midler.

Få en uforpligtende snak

Mangler du nye designs til dit butiksvindue eller til din butiksindretning, kan du læse og se mere om vores produkterne her. Vores produkter kræver ikke meget plads, og bidrager positivt til din butiksindretning. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med ovenstående.

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Skriv gerne lidt om din butik, samt hvilke produkter du ønsker eller har spørgsmål til. Så vil vi vende retur med nødvendig information og priser hurtigst muligt.

OBS: Vi sælger kun til andre virksomheder og ikke til private.

Kontaktformular

Adresse

dotaarhus

Gisselfeldvej 65
7400 Herning
CVR: 41146702

Email: info@dotaarhus.com
Tlf: +45 69167400

Tidsrum: (Man-tors) 9:00-16:00 (fre) 9:00-14:00

Kontakt os