Vinduesudstilling

Trænger vinduerne til en ny udstilling?

Til dig som indretter og søger inspiration til en ny vinduesudstilling. Om du har et ønske om at støtte lokalsamfundet, kreative danske designere eller blot ønsker at skabe en udstilling som skaber opmærksomhed og inspirere mulige kunder som går forbi din vinduesudstilling. Så finder du inspiration og gode råd her. Læs eksempelvis med længere nede, hvor vi giver dig 5 Gode råd til dig som skal lave en ny vinduesudstilling.

Dansk Design, som kan bruges i din vinduesudstilling

Vores designs er skabt til at fungere funktionelt i en travl hverdag og udstiller både briller og smykkerne på en dekorativ måde. Vores designs går under navne som: Nosey, Hang-on, Keeper og Time-off. Disse er produceret i både egetræ og valnød, kombineret med enten messing eller sort pulverlakeret stål.

Nyt syn herning - indretning - dansk design - nosey brilleholder - dot aarhus
Wichmann optik - nosey - brilleholder - vinduesudstilling - dansk design - dot aarhus
Wickmann optik - optiker - vinduesudstilling - danish design - indretning - dot aarhus - nosey
Nosey brilleholder - wichmann optik - danish design - dot aarhus - vinduesudstilling
Nyt syn herning - brilleholder - optiker - vinduesudstilling - indretning - dot aarhus

5 gode råd til dig som skal lave en ny vinduesudstilling

Når vinduerne skal pyntes på ny, kan det være rart med inspiration, gode råd til at skabe en attraktiv og fangende vinduesudstilling. Vi vil her komme med vores 5 gode råd til at skabe en fangende udstilling.

(1) Sælg varen allerede i vinduet

Vinduerne i din butik er det første kunderne ser, det er her de for det første indtryk af din butik. Derfor anbefaler vi at du udnytter dit butiksvindue til at skabe blikfang og opmærksomhed. Vinduet skal hurtigt kunne fortælle kunden hvad de kan købe hos dig og gerne skabe en positiv følelse og stemning.

Dekorationen kan opstilles på flere måder, men det vigtigste er at det hele harmonerer flot sammen. Så vær ikke bange for at gøre det anderledes og bruge materialer eller farver som står ud. Det kan være fangende at bruge nogle farver eller materialer som skaber blikfang. Ligeledes kan du skabe blikfang ved at bruge folie med citater, som går i spænd med dit produkt.

(2) Rene butiksvinduer

Det er utrolig vigtigt at du sikrer rene butiksvinduer, dette er det første kunden ser og skal gerne harmonere med det som kunden vil opleve når de kommer ind ad døren. Så sørg for nypudsede vinduer, da dette kan skabe en stor forskel for din butik og “vinduesshopperne”.

(3) Materiale

Materialer kan på mange måder gøre meget. Med farverigt materiale som plastik og andet kan du skabe en stemning fuld af sommer og sol. Med materiale som egetræ og valnød, kan du skabe en mere rustik indretning eller en stemning af efterår, forår og vinter, alt efter opsætningen. For dig handler det blot om at vælge det materialer som du synes harmonere bedst til jeres produkter.

(4) Helt enkelt

Hold det enkelt! Lad fortsat jeres produkter være i fokus, man skal ikke være i tvivl om hvad der er jeres og hvad der er udstilling. Et vindue kan hurtigt blive for fyldt og derfor anbefaler vi at du holder det helt enkelt.

(5) Alt er muligt

Tænk ud af boksen! Om du ønsker at bruge naturen som inspiration eller folie på vinduet, så er alt muligt. Det handler blot om at finde de løsninger som passer bedst til jeres butik. Sæt dig ned og tænkt ud af boksen, skriv noter om hvad du synes inspirere dig og hvad du synes er in lige nu. Det kan være materialer, farver og citater.

Bestil vores designs til dit butiksvindue

Mangler du nye designs til dit butiksvindue, kan du læse og se mere om produkterne her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Skriv gerne lidt om din butik og hvilke produkter som du søger eller har spørgsmål til. Så vil vi vende retur med nødvendig information og priser. Vi gør dog opmærksom på at vi kun sælger til andre virksomheder og ikke til private.

Kontaktformular

Adresse

dotaarhus

Gisselfeldvej 65
7400 Herning
CVR: 41146702

Email: info@dotaarhus.com
Tlf: +45 69167400

Tidsrum: (Man-tors) 9:00-16:00 (fre) 9:00-14:00

Kontakt os